pînă la urmă

de cînd m-am născut şi pînă voi muri
îl creez pe dumnezeu
şi încerc să fie desăvîrşit
pentru că mai apoi
tot ceea ce voi duce cu mine
sunt propriile lui sentimente
mai ales.

Advertisements

6 Comments

 1. si o sa ninga apoi, din cer,
  sentimentele lui
  LevMallev
  ca florile de cires primavara,
  peste oameni..
  si oamenii o sa duca cu ei
  amintirea florilor de cires
  prin ierni si nopti reci
  si mai departe
  poate pina la cer..

 2. eu zic ca nu! nu-l scot pe LevMallev din poezie.. poezia si LevMallev sunt una.. sa nu uit, desenele tale sunt tot poezie. imi place ca sunt frumoase, calde, senzuale si ca nu au nimic grotesc in ele..

 3. nu stiu cum sa primesc aprecirile tale :), si asta pentru ca nu mi se intampla des. dar ma bucur ca ceea ce simt, ajunge la tine in felul asta. cat despre desene, a fost o perioada in care poezia mea nu avea cuvinte si sunt multe. nu stiu cand, dar in viitorul sper eu apropiat o sa am un site .com, unde sa adun tot ce sunt. bine, nu chiar tot, nu stiu cat sunt. multumesc frumos!

 4. te citesc prin statii de autobuz pustii, in dimineti si seri de primavara tarzie si rece si-n timp ce autobuzul alearga pe drumuri strajuite de casute rosii, ascunse printre brazi, ma gandesc la ce ai scris..de multe ori nu am timp sa inteleg tot ce spui dar pot sa inteleg ce simti..uneori!
  deci primeste aprecierile mele pentru tot ce ma faci sa simt… primeste cuvintele mele ca pe niste pasari ce se opresc la geamul tau sa se odihneasca si sa ciuguleasca… cuvinte!

 5. nu as fi crezut ca cineva se va gandi la ceea ce scriu. nu as fi crezut ca cineva se va opri sa imi spuna: “primeste aprecierile mele pentru tot ce ma faci sa simt”. tocmai din si pentru “a simti” o fac. cuvintele nu sunt totul, cuvintele se scriu pentru a simti si cand incepi sa simti, ele se sterg pentru ca ai ajuns acolo chiar daca nu stii cum si nu intelegi. iti multumesc mult!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s