Eu sunt Dorel

 

(pgn= pussy grabber notoriu) şi nu îmi aparţine

De fapt, toată treaba asta cu feminismul, misoginismul şi alte căcaturi d-astea, e simplă…lumea, se grăbeşte să moară, iar ăla nu e nimic, nici măcar pgn nu e, e un prost ales de alţi proşti, printre care şi pussyurile alea grăbuite. Cît despre pgn, mie nu îmi sună bine nici măcar în vis, e de căcat. De-a lungul istoriei nimeni nu a fost convins de nimic, că dacă era convins de ceva, de cineva…ia-o şi ca determinare, acum nu mai eram aici scriind despre pgn, feminism şi alte căcaturi. Istoria e de căcat, prezentul e de căcat, viitorul are toate şansele să fie de căcat, atît de simplu. Iar despre bărbaţii ăia care pot decreta ei, care e reţeta fericirii unei/unor femei pe care nu le…sau nu le cunosc şi proşti pe deasupra, asta se cheamă involuţie şi nu mă refer aici doar la acei bărbaţi, ci la un întreg din care facem parte cu toţii şi doar vorbind despre asta, ai trăit  degeaba şi nu doar tu, dacă nu ai înţeles că bărbaţii nu sunt, în general capabili să înţeleagă munca şi nu numai; şi nu doar cea din casă şi nu contează a cui; toţi bărbaţii sunt nişte Dorei chiar dacă nu vor recunoaşte asta niciodată…“alea-s doar reclame cu proşti” şi nu-s ei, aşa vor spune. Toate femeile din lumea asta au futut Dorei şi numai Dorei, nimic altceva. Probabil acum vei înţelege că în proiecţia asta, feminismul, misonginismul şi toate “urletele” astea, sunt de căcat, nici rasismul nu face excepţie şi toate astea nu îşi au rostul. E ca şi cum ai striga e cutremur cînd e cutremur şi îţi cade ceva in cap. Pai ăla e dorel de la etajul cinci, director de bancă, un tip simandicos de altfel, cu degetele lui frumoase de poet cînd răsfoieşte şi răsfoieşte pe bani mulţi…în fine, îţi dai seama că e de căcat!? Deci nu gogule, ci dorele tu nu eşti fericit şi nici ea nu e, feministă sau nu. Să nu ne mai victimizăm atît, feministe, Dorei şi etc., că e şi mai de căcat într-o lume în care evidenţa e plină de căcat. Trebuie doar sa scoţi capul pe fereastră să priveşti şi după ce priveşti, închizi ochii şi-asculţi, n-ai cum să ratezi tot căcatul ăla. Cît căcat şi în vorbele mele!

Visele vin din dragoste, iar dragostea noastră e dictată de istorie şi de mîine. Din păcate noi nu avem carne pentru dragoste, suflet nici atît

şi cînd privesc în jur

mă doare de mă cac pe mine

mă doare neînţelegerea asta.

Advertisements

5 Comments

 1. cata furie si cata tristete
  “Visele vin din dragoste, iar dragostea noastră e dictată de istorie şi de mîine. Din păcate noi nu avem carne pentru dragoste, suflet nici atît”

  nu mai avem nici maine
  nici istorie

  azi is furioasa

  si textul asta al tau imi confirma ca ziua care vine a murit deja.

  1. fuck this
   sau pe romaneste spus “doare de te caci pe tine”

   da’ de ce, mama ma-sii de viata, numai unii suntem asa cacaciosi?
   altii sunt constipati de-a binelea si din pricina lor, ajungem cu totii intr-un impas de tranzit
   scuze, divaghez

   retrage tu din comm ce nu-ti convine si restul lasa-l poate daca viitoare o sa doara mai putin

   scriam candva pe undeva de fenilbutazon pentru crampele din poezie
   mda.
   vremuri uitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s