dă-l dracului de limbaj!

nimeni nu e prea nou în treaba asta şi oricât s-ar strădui să fie, din păcate literatura de azi e un spam să se vândă şi nimic mai mult. într-o vreme îţi schimba viaţa şi determina sufletul, dar azi e pe bani şi te fute în metrou, în tramvai, pe laptopuri, pe unde apucă şi îţi oferă un rahat de orgasm şi nici ăla până la capăt pentru că se deschid uşile şi trebuie să cobori

se închid uşile.

azi nu mai e ca dragostea. e o labă perfectă cu de toate. uleiuri, creme şi merge ca unsă doar într-un mediu steril.  e drept că mai dai si peste un futai bun chiar daca ceva îmi spune că exagerez cu bun, e bun.

aşa că.

îmi cer scuze tuturor celor care…

în fine, oamenii nu mai sunt făcuţi pentru asta.

citindu-i pe unii, simt că sunt violat de prostie, îngâmfare, de autosuficienţă, de fals, de întunericul lor şi aş vrea ca literatura să fie ceva mai simplu de atât.

să fie cam tot ce ai făcut, ce vei face, ce vrei să faci şi ce nu vrei să faci atunci când te dai dracului şi toate astea trecute prin tine,

să le dai un sens

să nu simţi că aşa trebuie.

citesc aici, citesc acolo, citesc tot felul şi mă revoltă strânsul ăsta din cur, neputinţa. când aflu ce cred câte unii despre literatură, jur că asta e de-a dreptul icneală. şi cică ar fi o fiţă icnetul ăsta,  că nu aparţine tuturor şi uite d-aia am zis:

WTF!

să se mire toţi ăştia.

măcar de le-ar ţăşni lumină prin cur.   

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s